Om os

Professionel overvågning af din hjemmeside

Access24 professionel overvågning fra dag 1.

Kun 100,- dkr.

Så er du i gang

HVORFOR har jeg brug for overvågning????

 

Du spørger måske dig selv, hvorfor har jeg brug for overvågning, min leverandør sørger da for at alt virker som det skal, tekniksk set er det måske korrekt, men din leverandør overvåger kun den tekniske del, som servere og netværk, men hvad med bruger oplevelsen? hvordan er dine brugeres indtryk?

 

1. Virker hjemmesiden / er den online?

2. Er der lange svartider / er siden langsom?

3. Virker undersiderne?

4. Virker kontakt formularen?

5. Virker din Webshop?

6. Hvad mister du af omsætning hvis din hjemmeside er nede i halve eller hele dage?

 

Du kan være blind uden at vide det, dvs. brugerne kan ikke se din hjemmeside = tabt salg og upåligelighed, samt ikke mindst mistede kunder der ligger deres ordre hos konkurrenten.

 

Når det handler om penge og pålidelighed, vil du som leverandør gerne levere det bedste og mest troværdige indtryk overfor dine kunder, så de kommer igen og ikke mindst anbefaler dig til andre kunder.

 

Et skridt i den rigtige retning er at din hjemmeside er tilgængelig og fungere optimalt, på de tidspunkter af døgnet hvor dine kunder har behov for at bruge den.

 

Dine kunder ser i første omgang måske kun din hjemmeside og danner et indtryk af dig gemmem denne side, det viktigste er godt førstehånds indtryk.

Vores mission er at levere et pålideligt produkt som skaber værdi for abonnenten og minimere risiko for tab af omsætning for vores kunder.

 

Vi tilbyder at du kan gøre det du er bedst til, så klarer vi resten, vi kan følge alle dine problemer helt til dørs.

 

Vi tilbyder overvågning af din hjemmeside inkl. overvågning af kontakt formularer og e-mail korrespondance.

 

Vi tilbyder at overtage al kontakt til din web leverandør og dermed sikre dig hurtig reaktion og dermed højere oppetid på din web løsning, højere oppetid sikre dig et mere professionelt image og minimerer risiko for tab af omsætning.

 

Vi tilbyder at du med meget få midler kan føle dig tryg med din web løsning.

 

Informationer vedr. alarmer udføres via SMS, e-mail og evt. Telefon opkald.

 

 

 

 

 

  • For 100,- får du: "Overvågnings pakken" overvågning af 3 områder af din hjemmeside, e-mail notifikation når der er uregelmæssigheder på hjemmesiden, i form af lange svartider eller ingen respons, ugentlig e-mail med svar/oppetidsstatistik.

 

  • For 200,- får du: "E-mail pakken" overvågning af e-mail og kontakt formular, som minimere risiko for tab af kunde korrespondance og bestillinger.

 

  • For 300,- får du: "Support pakken" hvor vi tager al kommunikation med din webleverandør og følger problemerne til dørs.

 

  • For 500,- får du: alle de 3 pakker i et produkt.

 

Copyright © 2017 Access24.dk All Rights Reserved