Rapporter

Professionel overvågning af din hjemmeside

OPPETIDS MÅLINGER

 

TILGÆNGELIGHED • HANDEL • PROFFISIONEL

 

Din hjemmeside bliver overvåget 24/7/365 af vores web robotter, som er stationeret på flere lokationer, din sikkerhed for hurtig advisering ved udfordringer på hjemmeside, følg dine målinger ved at klikke på de fremsendte links, du modtager dine adviseringer via SMS og e-mail.

GØR DET SELV ELLER FÅ DEN HJÆLP DU HAR BRUG FOR

 

Brug de udleverede data til at optimere din hjemmeside i samarbejde med din leverandør, eller du kan lade os sørge for optimeringen i samarbejde med din leverandør, uanset hvilken løsning du vælger, stiller vi naturligvis de historiske data tilrådighed på vores hjemmeside, under et specielt tilegnet link som du modtager via SMS eller e-mail.

OPPETIDER OG TILGÆNGELIGHED ER NØGLEORDET

 

Opsamling af data igennem længere tid, giver dig det bedste billede af hvor der evt. kan ligge udfordringer, historiske data er medhjælpende til at optimere dine processer.

 

 

HJÆLP TIL FEJLSØGNING OG OPTIMERING

 

Vores adviseringer og opsamlede data hjælper dig til fejlsøgning og optimering af din hjemmeside, vi stiller gerne op og hjælper dig igennem den svære proces, for at få det perfekte resultat.

 

 

HURTIG OVERSIGT OG FORVENTNINGS AFSTEMNING

 

Vi kan hjælpe dig med at få det hurtige overblik, hvor ligger dine udfordringer samt sekmenter skal ændres, for at få dine forventnings afsemninger, til at komme overens med det endelige resultat.

 

 

Copyright © 2017 Access24.dk All Rights Reserved